Over Postzegelverkopers.nl

Postzegelverkopers.nl is er voor iedereen die zelf postzegels wil verkopen of kopen. U kunt een gratis advertentie op deze website plaatsen en uw postzegels te koop aanbieden. Als koper kunt u de postzegels doorbladeren en als u interesse heeft contact opnemen met de verkoper. Postzegelverkopers.nl is een website die verkopers en kopers van postzegels met elkaar in contact brengt. Het gebruik van de website is gratis. Verkopers hebben de mogelijkheid hun advertentie tegen betaling aan te bevelen, maar dat is optioneel. Daarnaast zijn de advertenties die op de website getoond worden een inkomstenbron voor Postzegelverkopers.nl die het mogelijk maakt deze website geheel gratis aan u ter beschikking te stellen.

De website is geoptimaliseerd voor gebruik op een mobiele telefoon. Het is dan ook heel gemakkelijk om een gratis advertentie te plaatsen als u met uw mobiele telefoon naar de website gaat, inlogt en op de knop "Gratis advertentie plaatsen!" klikt. Met uw mobiele telefoon kunt u dan direct foto's van uw postzegels maken en een kort formulier invullen met onder andere uw vraagprijs en een omschrijving van de postzegels. Na het indienen van uw advertentie wordt deze gecontroleerd en na goedkeuring op de website gepubliceerd. Mocht u op enig moment vragen hebben, laat dan gerust van u horen via het contactformulier.

Ook als u tips heeft ter verbetering van Postzegelverkopers.nl dan horen we graag van u!

 

Deze website gebruikt cookies om onder meer content en advertenties te personaliseren. Ook delen we informatie over uw sitebezoek met partners voor social media, adverteren en analyse. Als u gebruik maakt van deze website gaat u hiermee akkoord.